11.12.07

La carta

Amb 48 hores ja se'ns han omplert unes quantes taules. Gràcies!
Feia dies que teníem preparada la nostra flipada en forma de carta. Volíem veure com respirava sa creperia abans de penjar-la, però veient que fins i tot ens heu fet nous suggeriments, no ens podem aguantar més. Esperem que algun dia puguem fer-vos tot el què ens heu demanat. (És perquè aneu fent boca, però encara no tenim llibretes per apuntar la comanda. Aneu-vos decidint, que aviat us vindrem a prendre nota.)

I si voleu un tros tangible de Savidapassa, digueu-nos l'adreça de casa vostra i, si us heu portat bé, potser us arriba alguna cosa.

I alegria!


16 comentarios:

maria olivé i dijo...

Un nofoscas i una moritz, si vous plaît!
una carta suggerent!

3a dijo...

mmmm
a veure, heu de trobar un nom estupendu pel crep de xocolata o nutella, que se'l mereix!!
i no em digueu que no el fareu!
;)

de moment un s'horabaixa i un tallat!
m'encanta això, veus...
ara que tenia gana...

rsr dijo...

ara no tinc gana
poseu-me un martini bianco

incloureu paisatges, a la carta?


així podré dir que ha estat fantàstic
i que potser ha estat cosa de sa lluna

dimealgoconamor dijo...

Un Martini si us plau, hem de començar forts sino potser no ens hi volen. Puc convidar a les hostesses a un Martini?

bilma dijo...

Acabo de veure la invitació i estic emocionada!
Un S'horabaixa i un tallat ara serien genials :)

sensesucre dijo...

Doncs jo vull un savidapassa i un talladet :)

Anónimo dijo...

jo voldria un s'horabaixa sense vainilla

:)

i una mica de bailoteos

meurins

Pere dijo...

Jo vull un vesperon sense formatge! (Típic client torrecollons). Jeje! I per veure una infusió de te verd amb un rajolí d'havana club de set anys(que sigui abundant).

Mountain dijo...

Un Nofoscas, ja que el comsires porta kesu... bé, què hi farem! I de postres teniu kiwi???? més que res xq ajuda a "tirar cap avall"!!! XD

obriu per fer esmorzars als dissabtes? estic dubtant per venir o a esmorzar o a fer un pica pica abans de dinar...

digueu-me algo! Una abraçada! cada dia teniu la creperia més maca! fa patxocaaaa :)

Enric dijo...

jo com el mountain! un comsires si us plau, i ben acompanyat d'una Moritz!

Tot i que la ceba i carn picada no hi lliguen massa amb l'ambient, em sentaré al racó chill out si els hi sembla bé!!

Per cert, Srtes, hostesses (wapes wapes de debó com no n'hi han a la resta de creperiees), la meva direcció és C/Taxdirt num 1 esc A 1r 1a, 08025 BCN, que m'agradaria tenir un trosset real d'aquesta creperie!

Lourens dijo...

m'encanta sa vida passa,proposo 2 moritz per 2 €!! jejje!!

Molts d'anys i bones festes!!

sensesucre dijo...

bon nadal petites creperes!!

Anónimo dijo...

Necessitaria una infusió després del tiberi de Nadal, però prefereixo celebrar amb una Moritz que per fi ens trobem, Juani. Formentera comença a veure's borrós.

Espero que estigueu tan felices com ara mateix sentiu i necessiteu, i que ningú us hi obligui perquè és Nadal.

Abraçades,

roser r.

raül dijo...

jo sóc de salat... vull un comsires

sensesucre dijo...

Ei eli!!

si si perfectament :) moltes gràcies!!

m'alegra que t'agradi la cançó! ara, sabent com es fa en podré posar moltes més! visca!

Oye, a veure si afegiu novetats al savidapassa, que la nona va estar inspirantse el dissabte a la nit ;)

mua!

bondiiiia

Teresa dijo...

eiii a veure si es reanima això!!
vinga!!